dimarts, 7 d’agost del 2007

Viatge a Cusco, Arribada a Calca



Després d'uns dies per Lima amb els nanos que es van quedar sense vacances (degut a les vagues del prfessorat peruà) la Marisol, el Joan, la Laura, la Rocio i jo vam agafar un nou vol direcció Cusco.

El viatge va ser preciòs... cel clar... vista dels Andes...


Un cop arribats a Cusco, vam estar esperant una bona estona que ens vinguèssin a buscar per portar-nos a Calca (un poble proper a la ciutat principal) on hi fariem nit aquells dies.

Després de trobar-nos i de 2 hores i mitja de viatge, vam arribar al poble de Calca, on ens vam trobar amb el Padre Alberto que ens va ensenyar la comunitat i les nostres habitacions.


Aquell dia tots plegats estàvem una mica atontats (uns sense forces pel mal d'altura, altres amb una estupidesa impressionant... suposem que també per les altures d'aquelles terres).

Així que vam decidir anar a sopar, per mala sort vam anar a parar a un lloc on fèia fred, on van trigar practicament una hora de rellotge per servir-nos i gossos assassins voltant pel nostre costat.


Després vam anar a dormir per agafar forces pel dia següent, on començàvem una de les rutes per la ciutat de Cusco i rodalies.