dijous, 23 d’agost del 2007

Mans a la Obra per la Gent del Sud












Mans a la Obra per la Gent del Sud

Avui la Laura, l'Edwin i jo hem tingut un dia solidari.

Per una banda hem anat a donar sang, cosa que no hem pogut fer finalment ja que tots els hospitals estan colapsats per la gent que en va a donar (hi ha llista d'espera, diuen que el setembre ens trucaran...)

Després de marxar de l'hospital, que ni tan sols era al que voliem anar en un bon principi, hem decidit anar a donar un cop de mà a l'estadi nacional, on ens han fet donar una volta de nassos per entrar...


Ens han demant el DNI (que l'espanyol no ens servia de res i tampoc portàvem el passaport original)... però be... hem pogut fer-nos-hi un forat.

Després ens hem posat en contacte amb un nano que no en tenia ni idea però que ens ha guiat i ens ha explicat que haviem de fer.


Obrir bosses i separar la roba entre:


- Dones
- Homes
- Nens
- Nenes
- Nadons
- Mantes
- Coixins

....


Després ens hi hem posat de valent.

Finalment una bona dutxa... i a Breña i falta gent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ieps Xna com va x ki??? espero que be i es marevallos veure com ajudeu el poble peruà, quan tornis hem de quedar eh!!

petonas cuidate molt

Anònim ha dit...

Xna! Què fort que t'hagi tocat viure aquesta situació.. per molt que vulgui no m'ho puc imaginar. En aquests moments se t'hauran passat pel cap tot tipus d'imatges de la teva vida, pensaments, etc, etc. I a la vegada déu ser molt gratificant poder tenir aquesta inmensa oportunitat d'estar allà per ajudar a Perú. Anims i endavant!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Tênis e Sapato, I hope you enjoy. The address is http://tenis-e-sapato.blogspot.com. A hug.