dimarts, 7 d’agost del 2007

Machupicchu !!!








Finalment ens llevàvem a les 5 del matí amb un somriure a la cara i plens d'il.lusió per veure el finalment les Runes Inques del Machupicchu.

Primer de tot vam agafar un autocar que ens va dur fins a una estació perduda pel mig de montanyes, on vam agafar un altre autocar per arriba a l'estació de Ollantaytambo, on després de superar unes quantes dones pesades intentant vendre'ns de tot, vam agafar un tren cap a Aguas Calientes, al peu del Machupicchu.



SORPRESA DE NOU !!!



El Pau i la Lorena també venien amb aquell tren... vam creuar 4 paraules i cadascú al seu lloc, no fos cas que no poguèssim seure (que hi han uns merders aquí, amb aquestes coses).


La Marisol i la Laura per una banda... el Joan i la Rocio per una altra... i jo fent amics... que si pijes gelades de fred (a 20 graus) per una banda... que si families intentant fer fotos a tot el que es creuava per davant...

Finalment vam arribar a Aguas calientes on ens va rebre un guia i vam pujar cap a les runes.



QUINA CALOR !!!



mare meva... allò era mortal... i a mes a mes havíem de pujar caminant.



Un cop a dalt i després de sentir a diferentes persones queixant-se perquè ells no havien pagat per caminar, tots plegats vam fer un gran UAAAAAU, QUINA PASSADA !!!

Aquella vista era impressionant... realment ens queia la baba...


Només ens fallava una cosa:



Mases Turístes !!!

Però que hi farem, no?...

Durant tot el matí vam estar fent una ruta per les runes... pujant... baixant... passant per llocs inexplicables...

Finalment vam agafar un autocar de tornada a Aguas calientes on vam dinar, i finalment agafar el tren de tornada per arribar a Calca de nou.